鶏肉の豆乳スープ

低温圧搾オイルと健康的で美味しい&クイックなレシピ
鶏肉の豆乳スープ
調理時間 15
印刷
Válasszon ki egy meglévő szakácskönyvet
Vagy hozzon létre egy új szakácskönyvet
Ilyen néven már létezik receptkönyv
Hozzáadom X 閉じる
Receptkönyv kiválasztása kötelező
このレシピは下記の物が含まれています。
オメガ6 ビタミンE

食材

鶏のもも肉 150 g
ニンジン 40 g
ブロッコリ
豆乳 200 ml
味噌 1+½
塩とコショウ少々
1

鶏肉は一口大に切って塩こしょうで下味をつける。にんじんは厚さ2~3㎜の短冊切りにする。ブロッコリーは小ぶさに切り分けて塩ゆでする。(塩:分量外)

2

鍋にセサミシードオイルを熱し、鶏肉を炒める。ほぼ火が通ってきたらにんじん、ブロッコリーを加え更に1分程炒める。

3

豆乳を加え、沸騰寸前で味噌を入れて溶かし火を止める。

quality-usa.png

© ポドル・プレミアム・オイル&ビネガー
100%天然商品。厳格な品質保証。
香料、風味増強剤、防腐剤、人工着色料が含まれていません。
ラベルのロット番号は、商品の原産地のトレーサビリティと品質を示します。

X 閉じる
You can continue the shopping at . You can continue the registration at .

Your Shopping Basket will be emptied.
Hamarosan átirányítjuk a kiválasztott oldalra...
Recommend the site in an email
X
Recommend this content to Your family members, colleagues, friends and others.
Fill in the form, then press the button to send the email.

Sender  
お名前:
Eメール:
Addressee  
お名前:
Eメール:
Subject
Message
All personal data provided (email address, name) shall only be used to forward this article but will not be stored in any manner.