鮪と山芋の柚子こしょう和え

低温圧搾オイルと健康的で美味しい&クイックなレシピ
鮪と山芋の柚子こしょう和え
調理時間 15
印刷
Válasszon ki egy meglévő szakácskönyvet
Vagy hozzon létre egy új szakácskönyvet
Ilyen néven már létezik receptkönyv
Hozzáadom X 閉じる
Receptkönyv kiválasztása kötelező
このレシピは下記の物が含まれています。
オメガ3 オメガ6 ビタミンE オメガ9

食材

長ねぎのみじん切り
鮪の赤身 100 g
長芋 100 g
柚子こしょう 1 小さじ
1

まぐろは2㎝の角切りにする。長芋は皮を剥き2㎝の角切りにする。

2

柚子こしょう、フラックスシードオイル、長ねぎのみじん切りをよく混ぜる。

3

1 に2を絡める。

quality-usa.png

© ポドル・プレミアム・オイル&ビネガー
100%天然商品。厳格な品質保証。
香料、風味増強剤、防腐剤、人工着色料が含まれていません。
ラベルのロット番号は、商品の原産地のトレーサビリティと品質を示します。

X 閉じる
You can continue the shopping at . You can continue the registration at .

Your Shopping Basket will be emptied.
Hamarosan átirányítjuk a kiválasztott oldalra...
Recommend the site in an email
X
Recommend this content to Your family members, colleagues, friends and others.
Fill in the form, then press the button to send the email.

Sender  
お名前:
Eメール:
Addressee  
お名前:
Eメール:
Subject
Message
All personal data provided (email address, name) shall only be used to forward this article but will not be stored in any manner.