小松菜の胡麻和え

低温圧搾オイルと健康的で美味しい&クイックなレシピ
小松菜の胡麻和え
調理時間 15
1 人分
印刷
Válasszon ki egy meglévő szakácskönyvet
Vagy hozzon létre egy új szakácskönyvet
Ilyen néven már létezik receptkönyv
Hozzáadom X 閉じる
Receptkönyv kiválasztása kötelező
このレシピは下記の物が含まれています。
オメガ6 ビタミンE オメガ9

食材

小松菜 ½
すりごま 1 大さじ
醬油 ½ 大さじ
砂糖 2 小さじ
1

小松菜は塩ゆでし、3~4㎝に切る。

2

すりごま、醤油、砂糖、ポピーシードオイルを混ぜ、1に和える

quality-usa.png

© ポドル・プレミアム・オイル&ビネガー
100%天然商品。厳格な品質保証。
香料、風味増強剤、防腐剤、人工着色料が含まれていません。
ラベルのロット番号は、商品の原産地のトレーサビリティと品質を示します。

X 閉じる
You can continue the shopping at . You can continue the registration at .

Your Shopping Basket will be emptied.
Hamarosan átirányítjuk a kiválasztott oldalra...
Recommend the site in an email
X
Recommend this content to Your family members, colleagues, friends and others.
Fill in the form, then press the button to send the email.

Sender  
お名前:
Eメール:
Addressee  
お名前:
Eメール:
Subject
Message
All personal data provided (email address, name) shall only be used to forward this article but will not be stored in any manner.