トマトの冷製パスタ

低温圧搾オイルと健康的で美味しい&クイックなレシピ
トマトの冷製パスタ
調理時間 15
1 人分
印刷
Válasszon ki egy meglévő szakácskönyvet
Vagy hozzon létre egy új szakácskönyvet
Ilyen néven már létezik receptkönyv
Hozzáadom X 閉じる
Receptkönyv kiválasztása kötelező
このレシピは下記の物が含まれています。
オメガ3 ビタミンE

食材

パスタ 140 g
トマト 1
キュウリ
紫玉ねぎ ¼
¼ 小さじ
ブラックペッパー 少々
1

トマト、きゅうりは1㎝の角切りにする。紫玉ねぎは5㎜の角切りにする。

2

パスタは1分程長めに塩ゆでして冷水で冷やして水気をしっかり切る。(塩:分量外)

3

ボウルに1、チアシードオイル、酢(お好みのアップル、梨などの果実酢)、塩(小さじ1/4)、こしょうを入れて混ぜ、2を絡める。味が足りなければ塩を足す。

quality-usa.png

© ポドル・プレミアム・オイル&ビネガー
100%天然商品。厳格な品質保証。
香料、風味増強剤、防腐剤、人工着色料が含まれていません。
ラベルのロット番号は、商品の原産地のトレーサビリティと品質を示します。

X 閉じる
You can continue the shopping at . You can continue the registration at .

Your Shopping Basket will be emptied.
Hamarosan átirányítjuk a kiválasztott oldalra...
Recommend the site in an email
X
Recommend this content to Your family members, colleagues, friends and others.
Fill in the form, then press the button to send the email.

Sender  
お名前:
Eメール:
Addressee  
お名前:
Eメール:
Subject
Message
All personal data provided (email address, name) shall only be used to forward this article but will not be stored in any manner.